ISACA events opgeschort tot na 1 juni

In verband met de maatregelen van de overheid rond het coronavirus (COVID-19) zijn alle ISACA NL Chapter trainingen en Round Tables opgeschort tot na 1 juni 2020.

Wij betreuren dit zeer, maar wij hebben geen andere keuze. ISACA stelt de veiligheid van leden, cursisten, sprekers en docenten voorop. We willen geen enkel risico lopen op verdere verspreiding van het virus.

Het bestuur doet er momenteel alles aan om online leren en samenkomen verder te faciliteren. Wij zullen u daarover zo snel mogelijk nader informeren.

Op onze LinkedIn-groep “ISACA Netherlands Chapter” kunt u uw vraag, aanbod of anderszins plaatsen.

Navigating COVID-19

ISACA Global heeft een website gelanceerd: Navigating COVID-19: Helping You Manage in Times of Crisis. Op deze website vindt u niet alleen informatie op het gebied van business continuity, resiliency, thuiswerken en crisis management, zoals whitepapers, podcasts en toegang tot een forum.

Ook biedt ISACA verschillende mogelijkheden voor online leren en het behalen van CPE-punten vanuit huis, waaronder gratis webinars en e-learnings onder leiding van docenten.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

ISACA zoekt talent!

Heb jij ervaring met het organiseren van events? Ben je sterk op het gebied van relatiebeheer? Wil jij je inzetten voor ISACA NL Chapter? Je netwerk vergroten en als beloning…
  • Nieuws ·

Onderscheid jezelf met ISACA’s nieuwe CDPSE-certificering!

Onlangs heeft ISACA Global een nieuwe certificering gelanceerd, het ‘Certified Data Privacy Solutions Engineer’-certificering (CDPSE). Voor de certificering is een ‘early adoption fase’ ingesteld tot maart 2021, waarin het mogelijk…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.