Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
  • Nieuws
  • ISACA events opgeschort tot na 1 juni

ISACA events opgeschort tot na 1 juni

In verband met de maatregelen van de overheid rond het coronavirus (COVID-19) zijn alle ISACA NL Chapter trainingen en Round Tables opgeschort tot na 1 juni 2020.

Wij betreuren dit zeer, maar wij hebben geen andere keuze. ISACA stelt de veiligheid van leden, cursisten, sprekers en docenten voorop. We willen geen enkel risico lopen op verdere verspreiding van het virus.

Het bestuur doet er momenteel alles aan om online leren en samenkomen verder te faciliteren. Wij zullen u daarover zo snel mogelijk nader informeren.

Op onze LinkedIn-groep “ISACA Netherlands Chapter” kunt u uw vraag, aanbod of anderszins plaatsen.

Navigating COVID-19

ISACA Global heeft een website gelanceerd: Navigating COVID-19: Helping You Manage in Times of Crisis. Op deze website vindt u niet alleen informatie op het gebied van business continuity, resiliency, thuiswerken en crisis management, zoals whitepapers, podcasts en toegang tot een forum.

Ook biedt ISACA verschillende mogelijkheden voor online leren en het behalen van CPE-punten vanuit huis, waaronder gratis webinars en e-learnings onder leiding van docenten.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Programma Risk Event 2023 bekend!

Op 16 november 2023 vindt het Risk Event plaats in Spant! te Bussum. De sprekers en dagindeling zijn nu grotendeels bekend. Dit jaar staat de vraag centraal hoe ChatGPT en…

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.