Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
  • Nieuws
  • COVID-19: hulp bij crisismanagement en online leren

COVID-19: hulp bij crisismanagement en online leren

De uitbraak van het nieuwe coronavirus (COVID-19) stelt IT-professionals wereldwijd voor nieuwe uitdagingen. ISACA Global heeft daarom een website gelanceerd met informatie om business technologie issues gerelateerd aan de uitbraak van COVID-19 aan te pakken. Daarnaast biedt ISACA Global verschillende mogelijkheden om kennis en CPE-punten online, vanuit huis, te onderhouden.

‘Als global community voelen we onmiddellijk het effect van een wereldwijde crisis, het raakt immers onze families, gemeenschappen, ons werk en ons beroep’, schrijft David Samuelson, Chief Executive Officer van ISACA. ‘Om onze leden door deze uitdagende tijd te leiden, werkt ISACA aan diverse middelen om de gezondheid van de community te beschermen en te zorgen dat IT-professionals de uitdagingen die COVID-19 veroorzaakt, aan kunnen gaan.’

Navigating COVID-19

ISACA Global heeft daarvoor een website gelanceerd: Navigating COVID-19: Helping You Manage in Times of Crisis. Op deze website staat het laatste nieuws over global events, conferenties, vrijwilligerswerk en bijeenkomsten.

Resources

De website bevat content op het gebied van business continuity, resiliency, thuiswerken en crisis management, zoals whitepapers, podcasts en toegang tot een forum.

Online leren

Daarnaast biedt ISACA verschillende mogelijkheden voor online leren en het behalen van CPE-punten vanuit huis, waaronder gratis webinars en e-learnings onder leiding van docenten.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Programma Risk Event 2023 bekend!

Op 16 november 2023 vindt het Risk Event plaats in Spant! te Bussum. De sprekers en dagindeling zijn nu grotendeels bekend. Dit jaar staat de vraag centraal hoe ChatGPT en…

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.