Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

Bestuurslid gezocht

Het bestuur van ISACA NL Chapter zoekt een bestuurslid voor de portefeuille trainingen.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een dynamisch bestuur van een grote, internationale beroepsvereniging op het gebied van cybersecurity, securitymanagement, riskmanagement, ITgovernance en #privacy?

Heb je interesse om het trainingenaanbod van ISACA NL te leiden, versterken en mogelijk uit te breiden? Neem dan contact op met voorzitter Dwayne Valkenburg.

ISACA NL is looking for a new board member

The ISACA NL Chapter is looking for a board member for the training course portfolio.

Would you like to be part of a dynamic board of a large, international professional association in the field of cybersecurity, ITrisk, ITgovernance and privacy?

Are you interested in leading, strengthening and possibly expanding ISACA NL’s prep course portfolio? Please contact chairman Dwayne Valkenburg.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Square Table sprekers gezocht!

Ben jij een expert op het gebied van IT audit, privacy wetgeving, governance, compliance, risk en/of security management? Heb je ervaring met het geven van online presentaties? Meld je dan nu aan als spreker voor onze webinars via Ramzy El-Masry en we nemen spoedig contact met je op.
  • Interview ·

Tien jaar ISACA NL Round Tables in Eindhoven

Al meer dan 10 jaar organiseert Gilbert van Zeijl de Round Tables in Eindhoven. Sinds kort doet hij dit met Mirjam Moerkamp. Samen waren zij ook vrijwilliger bij het Risk Event. Wat maakt de Round Tables in Eindhoven zo succesvol? En welke Round Tables kunnen we in 2024 in het zuiden van het land verwachten? We vroegen het aan Mirjam en Gilbert.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.