Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

Square Table: Red Teaming: de onzichtbare vijand ontmaskerd

  • Evenementen
  • Square Table: Red Teaming: de onzichtbare vijand ontmaskerd

Square Table: Red Teaming: de onzichtbare vijand ontmaskerd

Datum

21 juni 2023 (woensdag)
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:00

Lokale tijd

  • Tijdzone: America/New_York
  • Datum:21 juni 2023 (woensdag)
  • Tijd: 13:00 - 14:00

DEZE BIJEENKOMST IS IN HET NEDERLANDS

Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. Het wordt steeds belangrijker om goed te begrijpen hoe weerbaar je bent, en op welk punt je in staat bent een realistische aanval te detecteren. Red Teaming biedt mogelijkheden om dit te onderzoeken. Tijdens deze sessie leggen we uit waarom Red Teaming nodig is, hoe het wordt uitgevoerd en wanneer je er als organisatie mee kan beginnen.

Sprekers:

Tim de Gier

Tim is Community Manager Cybersecurity bij Sogeti met 15+ jaar ervaring in IT Security in diverse cybersecurity rollen.  Hij heeft ervaring als pentester, red teamer & IT Security Manager. Tim geeft organisaties security advies op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Daan Kroese

Daan is Cyber security expert en Red Team project lead bij Sogeti met 10+ jaar ervaring in IT Security.  Hij heeft securitytesten, waaronder TIBER, uitgevoerd voor verschillende grote organisaties met een focus op de financiële en publieke sector.

CPE

1 CPE punt

Datum

21 juni 2023 (woensdag)
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:00

Lokale tijd

  • Tijdzone: America/New_York
  • Datum:21 juni 2023 (woensdag)
  • Tijd: 13:00 - 14:00

Locatie

Online Webinar

Organisator

ISACA/NOREA

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.