Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

Cyberrisico’s: toezichthouder DNB doet een boekje open

 • Evenementen
 • Cyberrisico’s: toezichthouder DNB doet een boekje open

Cyberrisico’s: toezichthouder DNB doet een boekje open

Datum

30 juni 2021 (woensdag)
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:00

Kosten

Gratis

Lokale tijd

 • Tijdzone: America/New_York
 • Datum:30 juni 2021 (woensdag)
 • Tijd: 13:00 - 14:00

Deze Square Table zal in het Nederlands worden gehouden.

Deze bijdrage door toezichthouder DNB geeft inzicht in haar aanpak om de weerbaarheid in de sector te vergroten op het gebied van cyberrisico’s. Hoe ga je om met wetgeving, normen en risicobereidheid? Wat zijn belangrijke uitkomsten van de onderzoeken? Waarom zijn aanpak en uitkomsten ook relevant voor bijvoorbeeld IT-auditors in andere sectoren?

Sprekers: Derek Dijst en Dennis van Heijst

Derek Dijst: Derek werkt sinds 5 jaar bij De Nederlandsche Bank als toezichthouder specialist op het gebied van operationele en IT risico’s bij verzekeraars en pensioenfondsen. Binnen deze sectoren voert hij onderzoeken uit om risico’s op dit gebied te beheersen. Voorbeelden van onderzoeken zijn: informatiebeveiliging en uitbesteding. In zijn vrije tijd is hij druk met het coördineren van jeugdvoetbal en het beheren van z’n thuisnetwerk.

Dennis van Heijst: Dennis werkt 3 jaar bij De Nederlandsche Bank en hij leidt daar onderzoeken op het gebied van operationele en IT risico’s bij banken en betaalinstellingen in nationaal en internationaal verband. Zijn aandachtsgebieden liggen in de techniek en op een operationeel gebied in uitbestedingen. In zijn vrije tijd doet hij graag aan legal hacking (capture the flag) en hij is tevens lid van de kennisgroep Cybersecurity van de NOREA.

CPE punt

1 punt

Datum

30 juni 2021 (woensdag)
Verlopen!

Kosten

Gratis

Tijd

19:00 - 20:00

Lokale tijd

 • Tijdzone: America/New_York
 • Datum:30 juni 2021 (woensdag)
 • Tijd: 13:00 - 14:00

Sprekers

 • Derek Dijst
  Derek Dijst

  Derek werkt sinds 5 jaar bij De Nederlandsche Bank als toezichthouder specialist op het gebied van operationele en IT risico’s bij verzekeraars en pensioenfondsen. Binnen deze sectoren voert hij onderzoeken uit om risico’s op dit gebied te beheersen. Voorbeelden van onderzoeken zijn: informatiebeveiliging en uitbesteding. In zijn vrije tijd is hij druk met het coördineren van jeugdvoetbal en het beheren van z’n thuisnetwerk.

 • Dennis van Heijst
  Dennis van Heijst

  Dennis werkt 3 jaar bij De Nederlandsche Bank en hij leidt daar onderzoeken op het gebied van operationele en IT risico’s bij banken en betaalinstellingen in nationaal en internationaal verband. Zijn aandachtsgebieden liggen in de techniek en op een operationeel gebied in uitbestedingen. In zijn vrije tijd doet hij graag aan legal hacking (capture the flag) en hij is tevens lid van de kennisgroep Cybersecurity van de NOREA.

Locatie

Online Webinar

Organisator

ISACA/NOREA

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.