Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.
  • Gracia Herts

ISACA NL Chapter commissie Risk Event

IMG_4057

Gracia Herts

Member

Verantwoordelijkheden

Ik ben Gracia Herts. Tijdens mijn postmasters IT Audit en Operational Audit aan de Erasmus Universiteit ben ik al aan de slag gegaan in het Audit vak. Dit heb ik bijna 20 jaar gedaan bij diverse Financiële bedrijven en de Overheid. Vijf jaar geleden ben ik de overgestapt naar het Non-Financial Information Risk Management Vak bij ING en De Nederlandsche Bank. Op dit moment ben ik werkzaam als NFR Operational Risk Manager bij a.s.r.

Mijn carrière in de wereld van Risk Management heeft mij de mogelijkheid geboden om een brede expertise in dit vakgebied op te bouwen. Ik haal plezier uit het analyseren en optimaliseren van processen, het stellen van de juiste vragen om tot de kern van een probleem te komen en het bijbrengen van risicobewustzijn bij diverse stakeholders.

Naast mijn werk vind ik het leuk om te wandelen, sporten zoals fitness en yoga, fietstochten te maken, met vriendinnen lunchen. Ik lees graag boeken, vooral thrillers en hou erg van tekenen en het schrijven van korte verhalen. Wie weet bundel ik mijn werken nog eens in een boek. Verder reis ik graag en dan vooral naar Azië en Amerika. Onze volgende reis naar Japan staat al gepland!

Voorzitter
Backoffice ISACA
Backoffice ISACA
Backoffice ISACA

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.