Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
  • Nieuws
  • ISACA Netherlands en ISACA Belgium starten Werkgroep IT Governance voor overheid

ISACA Netherlands en ISACA Belgium starten Werkgroep IT Governance voor overheid

ISACA Netherlands Chapter en ISACA Belgium Chapter slaan de handen ineen: in september starten de Europese chapters een Werkgroep IT Governance voor de overheid.

De werkgroep zal zich richten op de huidige uitdagingen voor overheidsorganisaties op het gebied van IT Governance en het delen van kennis met de leden op dit vlak.

Wil jij deelnemen aan deze werkgroep? Meld je dan nu aan bij ISACA NL Voorzitter Dwayne Valkenburg.

De contouren voor de werkgroep moeten nog gevormd worden. Dit betekent dat je mee kunt denken vanaf de start.

ISACA Netherlands and ISACA Belgium start knowledge group IT Governance in governament organizations

ISACA Netherlands Chapter and ISACA Belgium Chapter are joining forces: in September the European chapters will start an IT Governance Knowledge Group for government organizations.

The working group will focus on the current challenges for government organizations in the field of IT Governance and sharing knowledge with the members in this area.

Do you want to participate in this knowledge group? Register now with ISACA NL President Dwayne Valkenburg.

The contours for the group have yet to be formed. This means that you can join from the start.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Programma Risk Event 2023 bekend!

Op 16 november 2023 vindt het Risk Event plaats in Spant! te Bussum. De sprekers en dagindeling zijn nu grotendeels bekend. Dit jaar staat de vraag centraal hoe ChatGPT en…

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.