Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
  • Nieuws
  • Stuur je scriptie in en win de Joop Bautz Information Security Award!

Stuur je scriptie in en win de Joop Bautz Information Security Award!

HBO en WO-afstudeerders opgelet! Win jij de prijs 🏆 voor de beste scriptie van Nederland op het gebied van informatiebeveiliging?

Meld je dan snel aan voor de Joop Bautz Information Security Award 2023! Wie weet ontvang jij deze prestigieuze prijs en daarnaast:
– 💸 een cheque t.w.v. €2.000,-
– 🚀 aandacht door vakpers
– 🔥 eeuwige roem!

De Joop Bautz Information Security Award 2023 wordt uitgereikt op het Risk Event door ISACA NL Chapter, Platform voor InformatieBeveiliging (PvIB) en NOREA, de beroepsorganisatie van IT-auditors.

Meld je aan via https://www.jbisa.nl/ of mail je scriptie direct naar secretariaat@jbisa.nl!

Sluitingsdatum inschrijvingen: 15 september 2023.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

ISACA Risk Event 2023: een enerverende duik in de wereld van AI

Op 16 november belooft het ochtendgloren niet alleen een prachtige dag, maar hangt er ook een bruisende energie in de lucht. Deelnemers stromen Spant! te Bussum, binnen, gewapend met nieuwsgierigheid en verlangen naar het ontdekken van cutting-edge AI-praktijken. De aanwezigheid van collega's uit verschillende industrieën creëert direct een dynamische sfeer van samenwerking en kennisdeling.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.