Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.
  • Nieuws
  • Stuur je scriptie in en win de Joop Bautz Information Security Award!

Stuur je scriptie in en win de Joop Bautz Information Security Award!

HBO en WO-afstudeerders opgelet! Win jij de prijs 🏆 voor de beste scriptie van Nederland op het gebied van informatiebeveiliging?

Meld je dan snel aan voor de Joop Bautz Information Security Award 2023! Wie weet ontvang jij deze prestigieuze prijs en daarnaast:
– 💸 een cheque t.w.v. €2.000,-
– 🚀 aandacht door vakpers
– 🔥 eeuwige roem!

De Joop Bautz Information Security Award 2023 wordt uitgereikt op het Risk Event door ISACA NL Chapter, Platform voor InformatieBeveiliging (PvIB) en NOREA, de beroepsorganisatie van IT-auditors.

Meld je aan via https://www.jbisa.nl/ of mail je scriptie direct naar secretariaat@jbisa.nl!

Sluitingsdatum inschrijvingen: 15 september 2023.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

ISACA NL en Security Academy gaan strategische samenwerking aan

ISACA NL Chapter en Security Academy zijn een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van trainingen. Beide organisaties committeren zich aan het delen van kennis rondom training en ontwikkelmogelijkheden alsook het aanbieden van een zo actueel en compleet mogelijk trainingsaanbod voor zowel leden als niet-leden.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.