Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

ISACA NL Chapter bestuur

0 (10)

Suzanne Janse

Boardmember

Verantwoordelijkheden

  • She Leads Tech program
  • Public Relations

Als dochter van een IBM’er maakte Suzanne begin jaren 80 al kennis met de eerste Personal Computer. Vanaf 2000 werkt ze als (internationaal) adviseur op het gebied van (IT) risicomanagement en audit, met een inhoudelijke focus op informatiebeveiliging en digitale procesverbetering. Ze houdt ervan de ‘waarom’ vraag te stellen, te onderzoeken wat er beter (‘anders’) kan en daar actie aan te koppelen. Om bij te dragen aan het mooie vakgebied, is ze naast ISACA bestuurslid, docent aan de IT Audit & advisory opleiding van de Erasmus en doet ze onderzoek op de TU in Delft.

President
Treasurer
Secretary
Boardmember
Boardmember
Boardmember, (Interim) CISO, coach
Boardmember
Boardmember
Boardmember

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.