Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

ISACA NL Chapter bestuur

0 (6)

Jos Maas

President

Verantwoordelijkheden

  • Office
  • Liaison ISACA Global
  • Strategie
  • Vrijwilligers

Sinds 2012 lid van ISACA Global en vanaf 2014 bestuurslid van ISACA Netherlands Chapter in diverse rollen waarvan nu voorzitter. Mijn reden om destijds in het bestuur te komen was dat ik niet naast de zijlijn wilde staan maar op het veld mee wil spelen. Het is beter om zelf de schouders ergens onder te zetten om zaken aan te pakken dan er alleen maar over te praten en niets te doen.

Zelf heb ik een fysieke beveiligingsachtergrond (beveiliging, BHV, crisismanagement en anti-agressie) en ben ik via een van mijn vorige werkgevers in aanraking gekomen met informatiebeveiliging. In het algehele beveiligingsvakgebied ben ik ongeveer 20 jaar actief waarvan 8 jaar in informatiebeveiliging.

Buiten ISACA en mijn werk om besteed ik mijn tijd aan mijn gezin (getrouwd en 2 zonen), studie (rechtsgeleerdheid) en hobby’s (o.a. sporten).

Vice President
Boardmember
Boardmember
Boardmember
Boardmember
Secretaris

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.