Risk Event verplaatst naar 1 december 2020

De afgelopen weken hebben wij het nieuws rondom het nieuwe coronavirus (COVID-19) nauwlettend gevolgd. In verband hiermee is besloten om het ISACA Risk Event 2020 te verplaatsen. Ook worden enkele Round Tables geannuleerd.

Uiteraard vinden wij dit erg jammer. Gezien de ontwikkelingen en de adviezen van het RIVM, rest ons echter geen andere keuze. ISACA stelt de veiligheid van relaties, deelnemers, partners, sprekers en alle anderen die zouden deelnemen aan de events, voorop. We willen geen enkel risico lopen op verdere verspreiding van het virus.

Wij hopen u desalniettemin alsnog te ontmoeten tijdens het Risk Event op 1 december 2020.

ISACA NL Chapter doet er daarnaast momenteel alles aan om een vervangend programma voor de Round Tables via webcasts beschikbaar te maken. Wij houden u hiervan op de hoogte via onze website en de nieuwsbrief.

Risk Event op 1 december 2020 in Spant!

Het Risk Event 2020 van 2 april a.s. is uitgesteld naar 1 december 2020. De locatie blijft ongewijzigd (Spant! te Bussum).

Wij hopen van harte dat u op 1 december a.s. aanwezig zult zijn. Heeft u zich al ingeschreven en bent u van plan om op de nieuwe datum te komen, dan blijft uw eerdere inschrijving van kracht. U hoeft dan niets te doen. Mocht u op 1 december niet aanwezig kunnen zijn, dan zullen wij het inschrijfgeld aan u terugstorten. We vragen u dan om uzelf af te melden via ln.acasi@tneveksir.

We hebben een mooi programma samengesteld en dit zal, voor zover mogelijk, gehandhaafd blijven. Het programma vindt u terug op www.riskevent.nl.

Round Tables geannuleerd, webcasts als alternatief

De onderstaande  Round Tables worden in verband met het coronavirus geannuleerd:

  • 26 maart Round Table GDPR EU-US attitude law te Eindhoven: vervalt
  • 6 april Round Table GDPR compliant system administration te Breukelen: vervalt
  • 22 april Round Table Datagedreven Procesverbetering, Intuïtie en Robotisering te Zwolle: vervalt
  • 11 mei Round Table AI te Breukelen: vervalt
  • 28 mei Round Table te Eindhoven: vervalt

ISACA NL Chapter stelt alles in werking om een vervangend programma via webcasts beschikbaar te maken. Wij hopen u snel nader te kunnen informeren.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.