Young Professionals

Young Professionals; commissie

Commissie: De commissie bestaat uit de volgende leden:

 Dwayne Valkenburg (Voorzitter)
 Jeroen de Lange
 Manon van Rietschoten
 Anske Jongsma
 Guido Rademakers
 Joost van Beijsterveld
 Tristan Koch

 Son Nguyen 
 Michelle Kroon-Bakker 
 Pim Smulders

De commissie wordt door Jeroen van Schajik vertegenwoordigd bij het bestuur van de NOREA en door Stef Zelen bij het bestuur van ISACA.

  Foto Dwayne YP twee    Dwayne Valkenburg, RE (Voorzitter)

Mijn naam is Dwayne Valkenburg, ik ben werkzaam als IT Auditor en IT Risk Manager, daarnaast ben ik oprichter van Cyberus, specialist in ontwikkeling en opleiding van IT Audit, Cyber Security & IT Risk Management Trainees. Sinds 2006 ben actief in de Managed IT Services & IT Outsourcing sector, waarbij ik in 2013 de overstap gemaakt heb naar het vak IT Auditing. Hierbij heb ik mij met name bezig gehouden met IT Audits in het kader van; jaarrekening, de uitvoering van Third Party Assurance opdrachten, GRC Advisory en GRC verandermanagement trajecten namens PwC.

Binnen de commissie houd ik mij bezig met de organisatie van evenementen, ondersteuning van andere binnen de commissie naast het leggen van relaties met organisaties en instellingen waarmee wij samen actuele evenementen kunnen organiseren. Met onze commissie hebben wij hiermee al een leuke track record gerealiseerd en ik geloof dat wij nog vele actuele evenementen neer zullen zetten voor de Young Profs!

LinkedIN: https://nl.linkedin.com/in/dvalkenburg

  Jeroen de Lange YP   Jeroen de Lange, MScBA MIM CISSP CISA CRISC CSSLP CCSP (Externe betrekkingen)

Mijn naam is Jeroen de Lange en ben werkzaam als Senior IT Risk Manager bij Aegon. Na mijn studie bedrijfskunde & Informatie Management ben ik aan de slag gegaan binnen ING Bank als Management Trainee. De laatste drie jaar van ING ben ik me gaan specialiseren in het IT Risk & Security vakgebied. Ben daar enorm gepassioneerd over.

Voor NOREA-ISACA Young Professionals houd ik me bezig met het contact leggen met hogescholen en universiteiten om zoveel mogelijk mensen te interesseren in ons mooie vakgebied van IT Auditing & IT Risk Management!

LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/jeroendelange

  Manon van Rietschoten, MSc

Mijn naam is Manon van Rietschoten. Na mijn masteropleiding economie aan de Universiteit van Utrecht ben ik in 2013 gestart met een audit en advisory traineeship bij KPMG. Hierbij heb ik ervaring opgedaan binnen de audit, IT audit en transaction services. Inmiddels werk ik als Senior Consultant bij KPMG IT Assurance & Advisory en specialiseer ik mij op het snijvlak van audit en IT audit, ik bedien momenteel met name klanten binnen het Asset Management segment. Daarnaast ben ik bezig met de afronding van mijn RA praktijkopleiding en volg ik op vrijdag colleges voor de RE opleiding.
Vanaf dit jaar ben ik betrokken bij de NOREA-ISACA Young Professionals commissie en ik kijk er naar uit om het vak IT Auditing & IT Risk Management gezamenlijk naar een hoger niveau te tillen!

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/manon-van-rietschoten-43959450/

   Anske Jongsma, RE MSc CISA

Mijn naam is Anske Jongsma. Sinds 2012 ben ik actief in het IT Audit vakgebied. Ik ben direct begonnen na het behalen van mijn MSc. diploma aan de TU Delft, waar ik de opleiding Systems Engineering Policy Analysis and Management heb gedaan. Mijn opleiding tot IT auditor heb ik gedaan aan de TIAS School for Business and Society (IT30 - 2012/2015). In september 2015 ben ik begonnen bij de NOREA YP.

Mijn eerste IT Audit gerelateerd werkgever was KPMG. Hier heb ik ervaring opgedaan in zowel financiële als IT audits, als ook een aantal adviesopdrachten. Na KPMG ben ik in september 2015 begonnen bij Darling Ingredients International, als Senior Internal Auditor IT. Een interne audit functie gericht op verschillende onderdelen van de SOx gerelateerd IT controle: IT General Controls, IT Application Controls, en de begeleiding van de implementatie van een upgrade van het ERP systeem JD Edwards.

Tegenwoordig ben ik de IT Auditor bij HLB Van Daal, een ondernemend accountancy en advies kantoor gericht op regio Noord-Brabant en Limburg. Bij HLB Van Daal houd ik me vooral bezig met alle IT aangelegenheden in de controles en advies. Ook neem ik zitting in de vaktechnisch commissie en ben ik actief in het privacy team (HLB Nederland breed ingezet) in het kader van de AVG wet- en regelgeving.

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/anskejongsma Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Guido Rademakers, ing.

Mijn naam is Guido Rademakers en ben werkzaam als Young Professional Consultant bij Improven. Ik houd me bezig met het uitzoeken en implementeren van nieuwe technologieën zoals robotics, process mining en blockchain. Daarnaast ben ik voorzitter van de KNVI regio Utrecht, als regio organiseren wij 10 evenementen per jaar. De KNVI is de grootste onafhankelijke IT beroepsvereniging met meer dan 4000 leden en 100+ evenementen per jaar. Als KNVI-regio organiseren wij ongeveer 10 evenementen per jaar variërend van workshops design thinking tot de nieuwste ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie.

Voor de NOREA-ISACA Young Professionals houd ik mij bezig met het organiseren van evenementen rondom nieuwe technologieën. Als management consultant en voormalig software engineer ben ik geen auditor maar ligt mijn focus volledig op de IT aspecten van IT Auditing. Daarom werk ik samen met de KNVI om synergie te creëren tussen deze prachtige verenigingen.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/guido-rademakers

  Ing. Joost van Beijsterveld, MSc RE CISA

Mijn naam is Joost van Beijsterveld en ik ben werkzaam als IT audit Manager bij BDO. Binnen BDO houd ik me voornamelijk bezig met het aansturen van Third Party Assurance opdrachten zoals ISAE3402, ISAE3000 en SOC2 opdrachten. Verder voer ik ook audits uit in het kader van de jaarrekening controle (met name in het corporate clients segment), ondersteun ik Internal Audit afdelingen en doe ik diverse adviesopdrachten. Een afwisselend scala aan IT audit (gerelateerde) opdrachten dus, wat het werk ook zo leuk maakt! Naast de IT audit gerelateerde werkzaamheden ben ik kartrekker van de groep Third Party Assurance en houd ik me op die manier ook bezig met het stukje vak techniek wat er bij dergelijke opdrachten komt kijken.

Ik heb de Executive Master of IT Auditing (EMITA) aan TIAS voltooid in 2016 en ben sinds december 2015 actief binnen de NOREA-ISACA Young Professionals commissie. Binnen deze commissie houd ik me met name bezig met het organiseren van evenementen in samenwerking met andere bedrijven rondom diverse thema’s.

LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/joostvanbeijsterveld/

    Tristan Koch, BICT

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Centric, een IT organisatie die zich binnen West-Europa met 4300 medewerkers richt op public sector, supply chain en financials. Daarbinnen werk ik als Sustainability Officer en houd ik me bezig met het organisatie brede information security management. Ook de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming maakt daar deel van uit. Naast deze twee functies ben ik lid van het Centraal College van Deskundigen van de MVO Prestatieladder, voorzitter van de jongerenorganisatie Young Centric en volg ik een parttime master bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management.

Voor de NOREA-ISACA Young Professionals commissie richt ik me op information security & risk management en de organisatie van evenementen en roundtables!

LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/tristankoch

    Son Nguyen, MSc EMITA Cert. GDPR

Mijn naam is Son Nguyen en ben werkzaam als Information Security Manager bij Arrow Global Benelux ‘Vesting Finance’. Sinds 2005 ben ik actief in de Financiële Sector in verschillende rollen: Controller bij ING Bank, Risk Manager bij Credit Agricole Consumer Finance, Business Analist Compliance bij Rabobank, waarbij ik in een 2016 overstap heb gemaakt naar IT GRC - Information Security & Enterprise Governance Architecture.

In mijn werk ben ik continue bezig om mijn business partners en stakeholders te helpen met het vinden van een goede balans tussen commercie, risk en compliance, door te komen met slimme oplossingen op het gebied ICT en weet abstracte regelgeving (zoals GDPR, WFT), ISO normen en best-practices zoals ERM, COBIT om te zetten naar praktische oplossingen. Verder ben ik leergierig, heb verschillende opleidingen gevolgd; Postgraduate IT Auditing, Certified Management Accountant, mastermodule Compliance & Integrity Management for financial aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Master Control aan de UvA Business School en Bank & Financiën aan de Amsterdamse Academie.

Naast mijn werk en studie ben ik actief bestuurslid van de postdoctoraal studie IT Audit aan de VU (VUrORE) en heb sinds 2014 een aantal seminars mogen organiseren. En nu wil ook graag actief deelnemen aan de NOREA- ISACA YP, met als doel mijn kennis en ervaring op het gebied van IT GRC te delen met de Young Professional, door bijvoorbeeld; events, seminars, roundtable te organiseren.

LinkedIN: https://www.linkedin.com/in/than-son-nguyen-1ab9909/

Michelle Kroon Bakker 002    Michelle Kroon-Bakker MSc RE

Mijn naam is Michelle Kroon-Bakker en ik ben werkzaam als Senior Auditor bij de Auditdienst Rijk (ADR). Bij de ADR ben ik momenteel via de sector IT met name werkzaam voor de ministeries VWS, OCW en VOS, maar doordat de dienst Rijksbreed opereert kan dit zomaar volgende maand een ander ministerie zijn. Ik doe mijn onderzoeken vanuit Groningen, maar ik ben ook regelmatig in Den Haag te vinden. De laatste jaren richt ik mij met name op het snijvlak Business en IT.

Voor NOREA-ISACA Young Professionals zal ik mij vooral richten op het organiseren van events die een raakvlak hebben met de publieke sector.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/michellebakker

 

  Pim Smulders

Mijn naam is Pim Smulders en ik ben werkzaam als IT consultant bij Baker Tilly Berk IT Advisory. Hiervoor heb ik Economie & Informatica en Information Management gestudeerd in Tilburg, waarna ik heb ingezet op een brede ontwikkeling bij een energieke en groeiende organisatie. Binnen Baker Tilly Berk, accountantskantoor met een focus op MKB-bedrijven en kleine en middelgrote publieke organisaties, houd ik me bezig met een variatie aan werkzaamheden; zoals IT-audit werkzaamheden in het kader van de jaarrekeningcontrole, assurance-opdrachten in de vorm van ISAE en diverse adviestrajecten. Op vrijdagen volg ik colleges voor mij RE-opleiding.

 Vanaf eind 2018 ben ik betrokken bij de NOREA-ISACA Young Professionals commissie en ik zal mij met name gaan richten op het organiseren van evenementen met een raakvlak met IT en MKB.

 LinkedIn: www.linkedin.com/in/pimsmulders