Trainingen

Welkom bij de webwinkel van ISACA NL Chapter

U kunt zich inschrijven voor de voorjaarstrainingen 2018 CISA, CISM, CGEIT en CRISC trainingen.

Onderstaand kunt u de keuze maken voor de training.

Conform de algemene voorwaarden van ISACA NL Chapter gaan wij een trainingsovereenkomst aan met de trainee en niet met de eventuele opdrachtgever of werkgever. Het is mogelijk een factuur te zenden naar een zakelijk inkoopadres. Indien aan de factuur een specifiek inkoopnummer en/of kostenplaatsnummer moet worden toegevoegd, dient u dit direct in te vullen. Na het het bestellen krijgt u per email de bevestiging en de factuur toegezonden, met daarop alle gegevens.

U kunt, desgewenst, opmerkingen invullen voor de inschrijving, bijvoorbeeld maaltijdwensen.

U kunt de bestelling met iDEAL betalen; u krijgt dan meteen per e-mail de betalingsbevestiging en u bespaart bovendien € 35 behandelkosten.

Als u niet met iDEAL betaalt moet de factuur binnen twee weken betaald worden, doch uiterlijk 1 week vóór aanvang van de training als dat eerder is. Ook als u op factuur bestelt bent u als besteller verantwoordelijk voor tijdige betaling.

Volgens de wet "Kopen op afstand" heeft u een bedenktijd van twee weken. Deze bedenktijd eindigt in ieder geval één week voor aanvang van de training. Gedurende de bedenktijd kunt u de inschrijving annuleren door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij wensen u heel veel succes met de gekozen training en het examen!

CISA Training

Op deze training wordt u getraind voor het ...

€ 2.400,00

CISM Training

ISACA heeft voor het CISM-examen een speciale ...

€ 1.200,00

CGEIT Training

Ook dit jaar wordt in Nederland een CGEIT examen ...

€ 1.440,00

CRISC Training

Ook dit jaar wordt in Nederland een CRISC examen ...

€ 1.440,00