Trainingen

Welkom bij de webwinkel van ISACA NL Chapter

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de ISACA certificatie trainingen (CISA, CISM, CGEIT en CRISC) en PECB trainingen.

Conform de algemene voorwaarden van ISACA NL Chapter gaan wij een trainingsovereenkomst aan met de trainee en niet met de eventuele opdrachtgever of werkgever. Tijdens de bestelling kunt u opmerkingen invullen voor de afronding van uw inschrijving, zoals bijvoorbeeld maaltijdwensen.
Het is mogelijk een factuur te zenden naar een zakelijk inkoopadres met een specifiek inkoopnummer en/of kostenplaatsnummer, maar u dient dit direct tijdens uw bestelling in te vullen (helaas is het na afronding van een bestelling niet meer te wijzigen). Na uw bestelling ontvangt u per email de bevestiging en wordt de factuur toegezonden, met daarop alle gegevens die u tijdens de bestelling hebt ingevuld.

U bespaart € 35,- aan behandelkosten, als u direct via iDEAL betaalt; na betaling ontvangt u binnen enkele minuten per e-mail uw betalingsbevestiging.

Wanneer u niet met iDEAL betaalt moet de factuur binnen twee weken betaald worden (doch uiterlijk 1 week vóór aanvang van de training als dat eerder is). Als besteller van de training bent u zelf verantwoordelijk voor tijdige betaling van de factuur voor uw training.

Volgens de wet "Kopen op afstand" heeft u een bedenktijd van twee weken. Deze bedenktijd eindigt in ieder geval één week voor aanvang van de training. Gedurende de bedenktijd kunt u de inschrijving annuleren door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij wensen u heel veel succes met de gekozen training en met uw examen!