• webbanner 3
  • slide-home1-300
  • Voordelen van ISACA lidmaatschap

    • CISA, CISM, CRISC, CGEIT beroepskwalificaties
    • Netwerken tijdens bijeenkomsten op vergaderingen en in commissies
    • Lidmaatschap ISACA is onderscheidend
    • Internationaal kennisplatform

ISACA NL Chapter, ICT, auditing en training

Ledenadministratie

Het ISACA NL Chapter voert geen zelfstandige ledenadministratie. Indien nodig, bijvoorbeeld voor mailings, maakt het NL Chapter een extract van de ledendatabase van het ISACA Headquarters. Het NL Chapter kan geen gegevens wijzigen in deze database.

Opvragen en wijzigen van (persoonlijke) gegevens 

Voor ISACA-leden is het mogelijk om de eigen gegevens, zoals bekend bij het ISACA Headquarters, on-line op te vragen en eventueel te wijzigen via de website www.isaca.org/membership. Hiertoe dient u gebruik te maken van uw persoonlijke user-id en password (deze informatie kunt u vinden op de allereerste ontvangen factuur vanuit ISACA Headquarters).
Ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ISACA Headquarters) kunnen leden hun gegevens laten wijzigen. Het wijzigen van gegevens via het NL Chapter is niet mogelijk. Het is derhalve gewenst uw gewijzigde gegevens (bijvoorbeeld adreswijzigingen) zo snel mogelijk op de website van ISACA Headquarters zelf door te voeren. Misschien ten overvloede maar u kunt uw gegevens niet (laten) wijzigen via het ISACA Nederland Chapter.

Opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk aan: 

ISACA

Membership Services
3701 Algonquin Road, Suite 1010
Rolling Meadows, Illinois 60008
USA 

 

Vergeet u niet uw naam, lidmaatschapsnummer en de reden van opzegging te vermelden.