Algemene informatie Round Tables

De Round Tables zijn bijeenkomsten georganiseerd door de Netherlands Chapter om een bijdrage te leveren aan het opdoen en in stand houden van relevante vakkennis in relatie tot de ISACA International strategie.

De Round Tables zijn ook voor niet-leden van ISACA kostenloos toegankelijk.

De opzet van de Round Tables is als volgt:

Aanmelden

Aanmelden voor de Round Tables kan alleen via de website. Wanneer een Round Table vol zit dan zal de button “inschrijven” niet meer zichtbaar zijn. Voor de Round Table in Breukelen geldt een maximum van 75 deelnemers, in Eindhoven 25 deelnemers. Deelname aan Round Tables is kosteloos en toegankelijk voor zowel leden als introducees. Niet-leden mogen maximaal tweemaal deelnemen aan een Round Table. Deelname geeft recht op 2 CPE punten. 

Afmelden

Indien een deelnemer niet kan komen, wordt hij/zij verzocht zich zo spoedig mogelijk af te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dat maakt het mogelijk om anderen weer de gelegenheid te geven om aanwezig te zijn.
No shows: Indien een deelnemer zich enkele malen wel aanmeldt, maar zonder berichtgeving niet aanwezig is, kan hem/haar verdere deelname aan toekomstige Round Tables ontzegt worden.

Round Tables

Elke Round Table vangt aan om 18.00 uur met een lopend broodbuffet waarna om 18:30 uur de presentatie begint. Om uiterlijk 20.00 uur wordt de Round Table formeel afgesloten.
Uiteraard is het mogelijk voor deelnemers om in de foyer of elders op de locatie met elkaar verder te praten.

Parkeren kan op de locaties over het algemeen kostenloos. Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de deelnemer.

Na afloop

Na de Round Table is het streven om binnen 1 week de presentatie van de Round Table op www.isaca.nl te publiceren.

Presentaties van Round Tables kunt u terug vinden onder downloads
Daarnaast is in het menu van de Round Tables een archief waar vorige onderwerpen die aanbod kwamen binnen de Round Tables op te zoeken zijn.

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training>

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining >