Information Security Management met ITIL version 3

Doelstelling

Deze training geeft u inzicht in Information Security Management (ISM) met ITIL version 3. ISM is de opvolger van de bekende module Security Management van de vorige ITIL-versie, en is meegegroeid in de veel grotere scope van ITIL v3. 

Deze tweedaagse training geeft de deelnemers een diepgaand inzicht in ISM met ITIL v3. U leert ITIL in te zetten ter ondersteuning van uw risicomanagement en informatiebeveiliging ten behoeve van uw bedrijfsbelangen. U leert het information security management proces in te richten. U leert ook wat de grenzen zijn aan ITIL v3, en wat u daarom naast het IT-beheer heeft in te richten. 

Deze cursus gaat uit van deelnemers met affiniteit voor informatiebeveiliging of risicomanagement. Kennis van ITIL is niet noodzakelijk. De training wordt gegeven in een aantrekkelijke mix van kennisoverdracht, toepassing en discussie op basis van praktijksituaties en gelegenheid voor het uitwisselen van uw ervaringen. 

Doelgroep
Deze training is bestemd voor Security Officers, Risk Manager, CIOs, IT managers, (IT-)auditors, (IT-)controllers, businessmanagers en IT governance professionals. 

Organisator
Deze training wordt georganiseerd door ISACA NL Chapter. 

Data en locatie
De datum en locatie voor de volgende training worden nog bepaald.

Kosten

De kosten van deze tweedaagse training bedragen EURO 1.495,- inclusief kosten en exclusief BTW. NIVRA, NOREA en ISACA leden betalen EURO 1.345. Deze kosten zijn inclusief lesmateriaal en lunch.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk wanneer de data voor deze training bekend worden. Wilt u zich al eerder opgeven? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training>

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining >