ASIS / BCI end of year event op 7 december

Op 7 december a.s (14:30 – 17:30 uur) organiseert ASIS Benelux een Engelstalige bijeenkomst in De Kunsthal in Rotterdam. ASIS Benelux is een tak van ASIS International, beroepsvereniging voor beveiliging.Daarbij komt steeds meer cyber-beveiliging om de hoek kijken, en er is intensieve samenwerking tussen ASIS Benelux en ISACA NL Chapter.

De keynote spreker is Dr David Rubens D.SyRM, CSyP, FSyI -  is CEO of Deltar Training Services Ltd. Bekend als thought leader voor strategisch risico en crisis management/. Zijn presentatie heeft als titel: ‘Looking Back, Looking Forward: Risk, Resilience, Business Continuity and Crisis Management In the Modern World’. Ga voor meer informatie naar asisbenelux.eu.

Vanwege onze samenwerking is een beperkt aantal ISACA leden van harte welkom, zonder kosten. Geïnteresseerden kunnen een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining