Young Professionals; Process Mining, 26 juni 2018

ORGANISATOR: ISACA/NOREA Youngprofs, Event is kosteloos, 2 PE punten

Process Mining creert de mogelijkheid om het daadwerkelijke verloop (de realiteit) van operationele processen inzichtelijk te maken op basis van beschikbare data omtrent deze processen. Door het toepassen van Process Mining wordt de data omgezet naar een visuele weergave van het procesverloop en kan bekeken worden of er slagen gemaakt kunnen worden op het gebied van de effectiviteit en efficient van de desbetreffende processen.

Tijdens deze workshop en interactieve sessies zullen de sprekers het met jullie hebben over wat Process Mining is, op welke gebieden dit toegepast kan worden en elke voordelen dit met zich meebrengt.

Ga naar het event

 
 

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining