ASIS Security Management Congres

ASIS banners partner isaca

21 Juni is het ASIS Security Management Congres in het van der Valk Hotel te Veenendaal. Thema: 'Resilience & the extended enterprise: regaining physical and cyber control'.

Programma ASMC'18 
Dagvoorzitter is drs. Bernard Welten en er zijn keynotes van Gwynneth Goudsblom & Tjeerd Poot (Privacy Professionals bij Port Privacy), Marlon Guimarães (Global Corporate Security Manager bij Booking.com) en Ira Helsloot (Hoogleraar Besturen van Veiligheid aan de Radboud Universiteit Nijmegen). Verder zijn er 2 workshoprondes met sessies van o.a. NAVO&Siemens, Verbond van Verzekeraars, Johnson&Johnson, Western Digital. Afsluitend volgt een netwerkborrel.

Leden van ISACA Netherlands Chapter krijgen € 100 korting. (€ 149 i.p.v. € 249 reguliere prijs).

Alle informatie is hier te vinden.

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training>

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining >