Het Risk Congres van het jaar!

Op donderdag 19 april 2018 vindt het IT Risk Congres van ISACA, NOREA, IIA, KNVI plaats in Vianen met 21 topsprekers die de top 10 risico’s ontmantelen.

Grote dank aan onze sponsoren om dit mogelijk te maken:
Audittrail, CompLions, EXB Software BV, Guardian360, i-Inc.nl, iSOC24/Netwrix, Northwave, Protiviti, SSSA, Traxion, TSTC.

Het programma bestaat uit drie hoofdstromingen waaruit deelnemers kunnen kiezen: ‘Corporate Risks’, ‘IT Risks’ & ‘Digital Transformation Risks’.

Elk van de hoofdstromen bevat verschillende seminars, waarbij de deelnemers het programma kunnen kiezen dat het best aansluit bij de wensen en interesses.

Daarnaast zijn er gedurende dag voldoende momenten om de sprekers en de overige deelnemers te benaderen tijdens de breaks, het diner, de borrel en gedurende afsluitende band!

Taal: Engels & Nederlands - elk timeslot zijn er Engelstalige seminars.

Kosten

  • Leden ISACA-NOREA- IIA-PvIB-KNVI: € 90,-
  • Niet-leden: € 125,-
  • Studenten: € 0,-

Doelgroep: IT Auditors, IT Risk Managers, Security Professionals, IT Managers & IT Governance Professionals.

PE punten: 8 PE.

Locatie: Hotel Vianen, Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen.

Inschrijven

 

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training>

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining >