Management & IT Symposium

Redenen om naar Nationaal Management & IT Symposium te gaan op 10 december a.s.
Vertrouwen wordt cruciaal in IT-bouw en – ontwikkeling met de inzet van de zelfsturende teams, DevOps, Lean, Agile en al dat fraais dat bedoeld is om het ouderwetse werken in hiërarchieën te doorbreken. Community versus hiërarchie; controle is uit, vertrouwen is in.

Dit jaar gaan we met het Nationaal Management & IT Symposium op zoek naar digitaal vertrouwen, onder de titel ‘Building Digital Trust’. Blind vertrouwen dat het wel goed komt in de huidige digitale wereld lijkt niet erg verstandig. Alle bestaande fundamenten, technologie, sturingsmechanismes, competenties en de vraagkant van IT zijn niet meer als voorheen. ISACA heeft als 'life spreuk' trust in, and value from, information systems. Hoe gaat ISACA om met dit paradigma in IT bouw en ontwikkeling? Tijdens het symposium zal één van de bestuursleden het nieuwe CSX certificeringsprogramma introduceren. Wil je meer weten en je inschrijven ga dan naar: http://www.nationaal-management-en-it-symposium.nl/#program

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining