Trainingen 2016

De 1e examendatum voor de ISACA-certificeringen voor volgend jaar is bekend gemaakt: 11 juni 2016. Dit betekent dat ISACA NL Chapter de voorbereidingen kan treffen voor het plannen van de 4 C-trainingen voor het voorjaar van 2016. De nieuwe planning verwachten wij in december inzichtelijk te hebben, wij informeren u via de website en nieuwsbrief.
Tevens is er belangstelling getoond voor de trainingen:
- Compliance by Outsoursing
- SAP: Auditing Security and Controls

Heeft u vragen of interesse voor het volgen van bovenstaande trainingen of andere trainingen, zoals COBIT5? Neemt u dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining