Informatie Round Table 7 december

Kruip in de huid van de Informatie Manager!

Als opdracht, in de rol van de nieuwe informatie manager, gaat u de alignment tussen bedrijfsvoering en ICT verbeteren bij GlobalMedia. In 1 ronde dient u in een team de alignment sterk te verbeteren in 1 jaar. Welke besluiten zou u nemen? In deze roundtable van ISACA NL chapter. Na een korte introductie door Barry Derksen gaat u aan de slag met het nemen van de hopelijk juiste besluiten. Na zelf besluiten te hebben genomen geeft Barry weer wat wel en niet werkt in de praktijk en daarmee een indicatieve score van het resultaat van uw besluiten aan de hand van good practices in Business & IT Alignment.

Voor meer informatie Round Table 7 december

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining