Informatie Round Table 2 november

Datum: 2 november
Waar: vd Valk Breukelen
Aanvang: 18:00 uur

Thema: Governance
Onderwerp: Governance van (ICT) Security binnen corporate Shell

Tijdens deze Roundtable zal ingegaan worden hoe Shell haar security governance heeft ingericht om in control blijven van haar risico’s binnen de diverse veiligheidsgebieden waaronder ICT.

Spreker: Eduard Emde

Eduard Emde is een ervaren spreker en zeer ervaren binnen Security. In diverse Security rollen werkzaam geweest bij o.a. the European Space Agency en is nu Capability and Development Manager, Corporate Security bij Shell.
Tevens is hij actief binnen diverse vakverenigingen waarbij hij bij ASIS de eerste niet Amerikaanse President was is 2012.

Voor meer informatie Round Table 2 november

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining