Round Table 1 juni en aansluitend ALV

Isaca NL Chapter houdt na de Round Table van 1 juni 2015 in het van der Valk-hotel te Breukelen (www.hotelbreukelen.nl) een ALV. Deze begint om 20:15 .

De agenda:

1. Goedkeuring van het verslag van de vorige ALV, 2 juni 2014.

2. Jaarverslag van de vereniging.
Onder andere memoreren we hier het resultaat van het onderzoek Cybersecurity, de trainingen en de RoundTables.

3. Het verslag van de kascommissie, en de financiële situatie.
Hierbij komt aan de orde dat het bestuur voorstelt de bijdrage aan de lokale chapter van $ 50 te verhogen naar $ 60. Deze bijdrage is sinds 2007 ongewijzigd gebleven, en inmiddels worden veel meer activiteiten georganiseerd. De verhoging is nodig om de activiteiten kwalitatief te kunnen blijven uitbreiden.

4. Benoeming Kascommissie.

5. Het bestuur wil aan de leden voorleggen hoe zij staan tegenover een samenwerkingsverband op het gebied van Round Tables met Norea, in die zin dat beide verenigingen elk de helft bijdragen, en daardoor in combinatie meer Round Tables mogelijk zijn. Uitbreiding wordt gezocht in de regio's Oost en Noord Nederland.

6. Het strategisch plan en de toekomstvisie van Isaca NL Chapter.
Naast een vervolg op het onderzoek naar Cybersecurity zullen we ingaan op wat de nieuwe CSX activiteiten en certificaties voor ons gaan betekenen.

7. Bestuursmutaties.
Will Franken en Constant Mak treden af.
Het bestuur vraagt de leden om Erik van Eeden, Hilko Batterink, Jaap van der Leer en Jos Maas te benoemen.
Nieuwe bestuursleden zullen overeenkomstig het besluit van de ALV van 2 juni 2014 eerst op proef aan het bestuur deelnemen. Dit biedt voor beide kanten de mogelijkheid om buiten de publiciteit te beslissen op voortzetting.

De stukken voor de ALV zijn in voorbereiding en worden op verzoek tijdig toegestuurd. Je kunt hiervoor contact opnemen met het backoffice, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..