Young Professionals Community

Isaca heeft een bijzondere activiteit ingesteld voor Young Professionals. Young Professionals zijn in principe de leden tot 35 jaar oud. Maar als je een nieuw lid bent, en een beetje ouder, mag je ook meedoen. De community is bereikbaar op http://www.isaca.org/ypgroup .

In de Young Professionals Community worden specifiek op de doelgroep gerichte seminars gegeven. Er is ook eenmentor-programma opgezet.

Het leuke van dit initiatief is dat ht gehele internationaal van opzet is. Als lid kun je over de grens kijken en ervaren hoe het elders gedaan wordt, met wat voor soort problemen men daar kampt en hoe daarmee wordt omgegaan. Die ervaring kan je helpen om in je eigen wereld met frisse en aansprekende ideeën te komen.

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining