CSX - Cybersecurity Nexus

In mei heeft ISACA het Cybersecurity Nexus (CSX) programma gelanceerd. CSX is een nieuw Cybersecurity kennis platform voor professionals. De Nexus is het punt waar alles samenkomt: kennis, tools, guidance en connecties. CSX gaat o.a. twee vormen van certificering bieden: een certificaat gebaseerd op kennis van Cybersecurity en daarnaast een separaat Cybersecurity Practitioner certificaat, meer gericht op het kunnen aantonen van competenties, kennis en praktische skills in Cybersecurity disciplines. Maar CSX is meer. In CSX verband gaat ISACA een strategisch partnership aan met NIST, ENISA en NSA. Daarnaast zullen cyber gerichte events georganiseerd gaan worden. Een voorbeeld hiervan zijn de ISACA Global Cyberlympics, een wedstrijd waarbij Cybersecurity experts met elkaar de strijd aangaan in een internationale competitie.

Read more: CSX op ISACA.org

Source: isaca.org

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining