Woensdag 8 oktober Security-Congres 2014 BEHOORLIJK BEVEILIGD

Op woensdag 8 oktober 2014 organiseren ISACA NL Chapter, Norea en het Platform voor Informatie Beveiliging in Bunnik het Security Congres 2014.
Een keur van sprekers gaat in op verschillende aspecten van informatiebeveiliging, teveel om hier op te nemen. Alle informatie, zoals het programma, de lezingen, sprekers, en het aanmeldformulier vind je op www.security-congres.nl.

Langzamerhand groeit het besef dat optimale beveiliging is gebaseerd op een zorgvuldige analyse van de risico's. Ook is duidelijk dat we niet alles kunnen en mogen: tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.

We moeten ons dus nadrukkelijk rekenschap geven van wet- en regelgeving. Onze samenleving kenmerkt zich door de onbeperkte technische mogelijkheden van informatie-uitwisseling. Dat kunnen we niet meer volledig inperken of terugdraaien. Zie hier het spanningsveld voor de professionele informatiebeveiliger. Hij moet zorgen voor een behoorlijke beveiliging. Effectief en doelmatig, gebaseerd op een risicoanalyse. Die geeft de bandbreedte tussen de minimaal vereiste beveiliging en de maximaal ter realiseren isolatie. Precies dat bedoelen we met "behoorlijk beveiligd".

Dit jaar gaat een keur van sprekers in op deze problematiek; wat speelt er, wat kunnen we wel, wat kunnen (en mogen) we niet, en hoe kiezen we wat de eerste prioriteiten zijn? Hoe kunnen we zorgen dat de risico's rond onze steeds opener wordende informatie-infrastructuur worden beheerst? Hoe kunnen we zorgen niet alleen brandjes te blussen maar ook klaar te zijn voor de risico's van morgen?

Naast plenaire lezingen heeft u weer de mogelijkheid deel te nemen aan parallelle sessies, en zorgen we voor ruimte om te netwerken.

Een traditie die al jaren terugkeert is de uitreiking van de Joop Bautz Information Security Award 2014. Zie ook www.jbisa.nl.

Kosten deelname:
Leden van de deelnemende organisaties € 190,-, Niet-leden € 255,-.

VROEGBOEKKORTING:
Meld u aan vóór 8 september 2014.
Leden betalen dan slechts € 160,-
Niet leden € 235,-.

Twijfel niet en schrijf u nu alvast in via de website: www.security-congres.nl!

Wij begroeten u graag op 8 oktober!