Beste leden van ISACA-NL

Geschokt ontvingen wij het bericht, dat Harry Boonen is overleden. Hij was een actief en bevlogen lid van onze vereniging en hij was ook internationaal actief. Hij is een aantal jaren voorzitter van onze vereniging geweest. Trouw bezoeker van de Round Tables en ook de ledenvergaderingen. Niet iedereen was het altijd eens met zijn standpunten, maar dat kenmerkt de echte auditor. Hij was altijd bereid om actief aan de vereniging mee te doen en liep voorop met de nieuwe ontwikkelingen van ISACA International. Jammer dat hij zo vroeg is heen gegaan. Wij zullen hem missen als markant lid van onze vereniging en van onze beroepsgroep.

Fred Steenwinkel
President ISACA-NL

Bekijk hier de Rouwkaart

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining