Informatie Round Table 7 april beschikbaar

PGGM gebruikt architectuur om te sturen op de ontwikkeling van de informatievoorziening, om te zorgen dat de PGGM strategie optimaal wordt ondersteund.

Dat klinkt mooi, maar hoe werkt dat? In zijn presentatie gaat Richard in op de situatie bij PGGM. Daarbij komen aspecten langs zoals: wat is architectuur, hoe werk je onder architectuur, hoe is security in architectuur verankerd, hoe stuur je met architectuur? Het gaat daar niet zozeer om de theorie, maar om concrete voorbeelden hoe het kan werken, en wat het effect ervan is.

Voor meer informatie over dit onderwerp kijk op Round Table 7 april. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk aangezien de zaal vol zit.

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining