23 mei: Prof.dr. Richard Baskerville, Erasmus Universiteit Rotterdam

De opleiding IT-Auditing & Advisory van de Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) organiseert op donderdag 23 mei 2013 een bijeenkomst met prof.dr. Richard Baskerville. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: "Information Forensics & Incident Response."

 

Alle leden van ISACA zijn van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen. Baskerville gaat graag met u op zoek naar de beste manier om inzichten vanuit wetenschappelijk onderzoek te verbinden met de harde dagelijkse praktijk van IT-beheersing en IT-auditing.

Meer informatie over deze bijeenkomst vindt u via de volgende link: Uitnodiging ESSA 23 mei

Programma:

  • 17.00: Ontvangst met koffie/thee en broodjes
  • 17.30: Welkom en introductie van de spreker door dr. Arno Nuijten RE CISA CIA (wetenschappelijk directeur IT-Auditing & Advisory)
  • 17.35: Richard Baskerville: Information Forensics & Incident Response
  • 18.45: Pauze
  • 19.10: Discussie met de zaal
  • 20.00: Afsluiting

Locatie: Erasmus Universiteit Rotterdam

PE-uren: 2.

Er zijn geen kosten voor: studenten, medewerkers en alumni ESAA en (oud)curatoriumleden. Overige deelnemers betalen € 150, -.

 

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining