Google Hacking, nog steeds een issue?

14 april 2008, aanvang 18.30 uur.

 “Google Hacking, nog steeds een issue?”
door Hans IJkel

 
Uw aanmelding willen wij graag vóór vrijdag 11 april 2008 ontvangen!
 
 

Samenvatting presentatie
Google Hacking is niets nieuws, al weer een aantal jaar geleden kwam deze manier van hacking op, maar in hoeverre is het nu nog steeds mogelijk om Google te gebruiken om anoniem te hacken?

Deze presentatie gaat in op de mogelijkheden die Google biedt om zwakheden en configuratie-informatie te achterhalen die zou kunnen worden gebruikt in een specifieke of automatische massa aanval. Er zal worden uitgelegd welke parameters binnen Google beschikbaar zijn en hoe deze vervolgens kunnen worden ingezet. Het gebruik hiervan zal vervolgens live worden gedemonstreerd.

Vervolgens zal in de round table worden besproken welke tegenmaatregelen mogelijk zijn en wat de effectiviteit van deze maatregelen is.

 

Programma:
18.00u – 18.30u         Ontvangst met broodjes en koffie

18.30u – 19.30u         Presentatie door Hans IJkel

19.30u  - 20.00u         Round table discussie

Over de spreker
Hans IJkel is werkzaam bij KPMG als manager. Hij heeft meer dan 9 jaar ervaring in IT auditing en IT beveiliging en is operationeel verantwoordelijk voor beveiligingstesten die vanuit KPMG Nederland worden uitgevoerd. Hij heeft uitgebreide ervaring met het uitvoeren van beveiligingstesten en het verzorgen van trainingen en colleges op het gebied van beveiligingstesten en beveiliging van systemen en netwerken.

Informatie & inschrijving
Eventuele extra informatie kunt u opvragen per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om de round tables zo goed mogelijk te faciliteren stellen wij het op prijs als u ons vooraf op de hoogte stelt van uw komst. Dit kan wederom via het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wij zien uw aanmelding graag voor vrijdag 11 april 2008 tegemoet. Ook van eventuele annuleringen willen wij graag op de hoogte gesteld worden, wij maken anders onnodig kosten!
 
 
Locatie

Hotel Breukelen
Stationsweg 91
3621 LK Breukelen

Hotel Breukelen is gelegen nabij de A2 (Utrecht-Amsterdam), afslag 5 Breukelen. De parkeerplaats biedt ruimte aan 350 auto’s.  Ook per trein is Hotel Breukelen uitstekend te bereiken. De stoptrein Amsterdam – Utrecht stopt ieder half uur op het op steenworp afstand gelegen station Breukelen.
  

Stel je brandende vragen gerust na de Round Table aan spreker Hans IJkel, manager bij KPMG IT Advisory.