IT-auditorsdag 2012

Nieuwe locatie
almere-schouwburgDe NOREA/ISACA IT-auditorsdag 2012 zal op 20 september plaatsvinden in Schouwburg Almere. Omdat de vertrouwde locatie -Congrescentrum Amstelveen- vanaf deze zomer niet meer als zodanig in gebruik is, moesten we op zoek naar een alternatief. Schouwburg Almere is goed bereikbaar per OV of auto (met voldoende parkeerruimte).

Het thema van de dag is 'leren van andere professionals, beroepsgroepen en bedrijfstakken' met presentaties over de ontwikkeling van standaarden, nieuwe technologische ontwikkelingen ('3D-printing') motieven van managers en auditors ('Management Drives') plus het slagen of falen van IT-projecten. Het volledige programma wordt begin augustus gepubliceerd op de webpagina van de IT-auditorsdag 2012. Reserveert u alvast de datum of registreer u hier voor 20 augustus als deelnemer (met vroegboekkorting).

Download hier de folder met het programma voor de IT-auditorsdag

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining