Security Potentials Gezocht

Zoals u wellicht weet, hebben de verenigingen PvIB, ISACA en NOREA sinds 2001 een Award op het gebied van Informatiebeveiliging ingesteld. Deze Award draagt de naam van de in het najaar van 2000 overleden Joop Bautz.

In 2010 wordt weer tijdens het security congres op 13 oktober, de award uitgereikt aan een student die de meest veelbelovende bijdrage over een actueel onderwerp heeft gepubliceerd binnen het vakgebied Informatiebeveiliging. De prijs omvat een geldbedrag van 2000 euro en veel aandacht binnen het vakgebied. Voor de volgende verkiezing hebben uw hulp nodig!

Wilt u ons helpen?

Misschien kent u iemand in uw omgeving die een spraakmakend referaat schrijft (of heeft geschreven) op het gebied van informatiebeveiliging. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u deze persoon in kennis zou willen stellen van deze mogelijkheid om hun referaat te kunnen laten meedingen naar deze Award.
Alle Nederlandse (HBO-, WO-, Bachelor- of Master-) studenten kunnen meedingen naar de Award. Voor Inschrijven, winnaars van voorgaande jaren en alle overige informatie kunt u terecht op de website van de Joop Bautz Information Security Award. De inschrijving voor 2010 sluit op 15 augustus 2010.
Wij zien uw inschrijving met belangstelling tegemoet!


Met vriendelijke groet,
Namens de organiserende verenigingen,
Kelvin Rorive