ISACA Werkgroepen

ISACA wil de nadruk leggen op het behartigen van de belangen van haar leden werkzaam in het IT Audit, IT Governance en information security werkveld. Om toegevoegde waarde bij ISACA leden te optimaliseren worden momenteel een aantal werkgroepen geïnstalleerd.

De belangrijkste doelstellingen van de werkgroepen zijn:

- het ontwikkelen van inzicht en kennis op deelgebieden van IT Audit, IT Governance en information security;

- het verspreiden en uitwisselen van kennis en ervaring tussen de leden onderling door middel van publicatie van studierapporten en het organiseren van round tables;

- het bieden van vaktechnische ondersteuning.

Vind je het leuk om deel te nemen in een werkgroep?  Neem dan contact op met Danny Onwezen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) van het ISACA bestuur.

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining