Round Table 1 maart 2010

“Vergroening in ICT”
door Marco Spoel, Essent

Maandag 1 maart 2010, aanvang 18.30 uur, zaal open om 18h.Samenvatting presentatie

Marco Spoel is binnen Essent verantwoordelijk voor de operations van de datacentra en binnen die hoedanigheid verantwoordelijk voor Green-IT en Essents commitment om 5% minder CO2 uit te stoten in het datacentrum. In zijn presentatie gaat hij in op benchmarking en de vastlegging van de resultaten in relatie tot de auditability t.b.v. de MVO rapportage.

Programma:
18.00u – 18.30u    Ontvangst met broodjes en koffie
18.30u – 19.30u    Presentatie door Marco Spoel, Essent
19.30u - 20.00u     Round table discussie

Over de spreker

Marco Spoel is binnen Essent verantwoordelijk voor de operations van de datacentra en binnen die hoedanigheid verantwoordelijk voor Green-IT.

Informatie & inschrijving
U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op deze website.
Om de round tables zo goed mogelijk te faciliteren stellen wij het op prijs als u ons vooraf op de hoogte stelt van uw komst.
Eventuele extra informatie kunt u opvragen per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zien uw aanmelding graag voor vrijdag 26 februari tegemoet. Ook van eventuele annuleringen willen wij graag op de hoogte gesteld worden, wij maken anders onnodig kosten (enkele tientallen euro per persoon)!

Voor deze round table krijgt u 2 PE-punten indien u zich tijdens de presentatie registreert. 

Locatie

Hotel Breukelen
Stationsweg 91
3621 LK Breukelen

Hotel Breukelen is gelegen nabij de A2 (Utrecht-Amsterdam), afslag 5 Breukelen. De parkeerplaats biedt ruimte aan 350 auto’s.  Ook per trein is Hotel Breukelen uitstekend te bereiken. De stoptrein Amsterdam – Utrecht stopt ieder half uur op het op steenworp afstand gelegen station Breukelen.