CISA voorjaarstraining 2010


Certified Information Systems Auditor

Wereldwijde erkenning:
Een groeiend aantal organisaties vereist of adviseert dat werknemers een certificering behalen. Het Amerikaanse ministerie van defensie stelt bijvoorbeeld verplicht dat informatieverzekeringspersoneel gecertificeerd is met een commerciële registratie die door het ministerie is goedgekeurd. CISA is een goedgekeurde registratie, die het vertrouwen van het ministerie van defensie aangeeft in het certificaat. Om grotere kans op succes te hebben in de wereldmarkt is het zeer belangrijk een certificeringsprogramma te selecteren dat is gebaseerd op algemeen geaccepteerde technische praktijken CISA levert een dergelijk programma. CISA wordt overal ter wereld in alle sectoren erkend en geprefereerd als erkenning voor specialisten op het gebied van audit, verzekering en beveiliging van informatiesystemen (IS).

Doelstelling:

Elk jaar wordt op diverse plaatsen op de wereld en dus ook in Nederland CISA examens georganiseerd. Eén examen in het voorjaar (12 juni 2010) en één examen in het najaar (11 december 2010). Bij voldoende belangstelling organiseert het ISACA NL Chapter trainingen ten behoeve van deze examens.

 

Inhoud training

Kosten en inschrijving

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining