Best Practices in IT Management van ITSMF

Schrijf je nu in voor Warming up to the ICE age / Het grote voorjaarscongres Best Practices in IT Management van ITSMF / 16 april 2009 Spant Bussum

Dit jaar alweer de zesde editie met ook dit jaar weer een programma met topsprekers als André Haket (CIO Stork NV), Maarten Hillenaar (CIO Overheid), René Olde Olthof (Hoofd ICT Operations transavia.com), Wouke Lam (Head PMO Infrastructure Sourcing Programme, Shell) en vele anderen. En buitenlandse sprekers als Ian Clayton (VS), Adam Grummit (Director of Metron, UK), Maxime Sottini (iCONS, Italie).

Dit jaar in een bijzonder interactief programma met veel workshops, games, discussiegroepen en lotgenotensessies. En natuurlijk ontvangt iedere bezoeker weer het boek Best Practices in IT Management, dit jaar een Gold Edition met hierin een topselectie uit de laatste 10 jaren

EXTRA: OP 15 APRIL is er een exclusieve internationale Lean Service Management™ Master Class - How to Apply Lean Thinking to a Service Management Initiative (Facilitated by: Ian M. Clayton and Brian Johnson, Guest Facilitator: Kenneth Gonzalez).

Isaca leden krijgen korting op het inschrijfgeld.

kijk voor informatie op: http://www.best-practices-in-it-management.nl/masterclass

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining