Ledenadministratie

Het ISACA NL Chapter voert geen zelfstandige ledenadministratie. Indien nodig, bijvoorbeeld voor mailings, maakt het NL Chapter een extract van de ledendatabase van het ISACA Headquarters. Het NL Chapter kan geen gegevens wijzigen in deze database.

Opvragen en wijzigen van (persoonlijke) gegevens 

Voor ISACA-leden is het mogelijk om hun gegevens, zoals bekend bij het ISACA Headquarters, on-line op te vragen en eventueel te wijzigen via de website www.isaca.org/membership. Hiertoe moet u gebruik maken van uw persoonlijke user-id en password (opgenomen op de eerste ontvangen factuur vanuit ISACA Headquarters). Ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ISACA Headquarters) kunnen leden hun gegevens laten wijzigen. Het wijzigen van gegevens via het NL Chapter is niet mogelijk. Het is derhalve gewenst uw gewijzigde gegevens (bijvoorbeeld adreswijzigingen) zo snel mogelijk op de website van ISACA Head quarters zelf door te voeren.U kunt uw gegevens niet (laten) wijzigen via het ISACA NL Chapter.

Opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk aan: 

ISACA

Membership Services
3701 Algonquin Road, Suite 1010
Rolling Meadows, Illinois 60008
USA 

 

Vergeet u niet uw naam, lidmaatschapsnummer en de reden van opzegging te vermelden.

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training>

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining >