Contributie

De te betalen contributie voor nieuwe ISACA-leden is als volgt opgebouwd: 

Soort ContributieBedrag
Contributie Isaca $ 135.00
Bijdrage NL Chapter $   50.00
Totaal:  $ 185.00
   
Aanmeldkosten bij 1e aanmelding ** $  30.00
Totaalkosten 1e jaar $ 215.00

* Vanaf 1 augustus geldt het lidmaatschap tot 31 december 2017.

** De eenmalige entreekosten bij een online aanmelding via www.isaca.org bedragen $ 10.00. Bij online aanmelding bedragen de totale kosten derhalve niet $ 215 maar slechts  $ 195.00.

ISACA-leden betalen $ 185.00 voor de jaarlijkse verlenging van hun lidmaatschap van ISACA. Het lidmaatschap dient per kalenderjaar vooruit betaald te worden. Het niet betalen van de factuur voor 1 april van het kalenderjaar betekent dat u automatisch wordt verwijderd uit de (leden-)administratie(s) van ISACA Headquarters en het ISACA NL Chapter.

Eerste contributie ISACA (nieuwe leden) via ISACA Headquarters

Nieuwe leden kunnen de contributiefactuur van ISACA Headquarters ad $ 210.00 op de volgende drie manieren voldoen:

 • Een on-line betaling met een credit-card.:
  Deze manier van betaling verdient verre de voorkeur. Ze is snel, veilig, en de betaling wordt direct bevestigd.
 • Een girale overboeking onder vermelding van de volgende gegevens:
  LaSalle National Bank Chicago, IL    USA
  ABA # 071 000 505
  For credit of ISACA A/C # 22-7157-8
  Met duidelijke vermelding van uw naam, lidmaatschapsnummer en factuurnummer in het eerste deel van de omschrijving op de betaalopdracht. Bij deze wijze van betaling moet u rekening houden met ongeveer € 15.00 kosten voor overboeking in vreemde valuta en eventuele valutaverliezen.
 • Uw creditcardgegevens op de factuur in te vullen en deze terug te sturen of te faxen naar het ISACA Headquarters.
  Deze wijze van betalen is in het algemeen gesproken snel, efficiënt en kan tegen geringe kosten worden uitgevoerd. Uit ervaring weten wij echter dat veelal alleen een persoonlijke creditcard en geen bedrijfs-creditcard gebruikt kan worden. Als uw bedrijf u de kosten vergoedt moet u ze dus zelf declareren.

Een girale overboeking aan het ISACA Headquarters leidt nogal eens tot problemen. Wij adviseren u derhalve per credit card te betalen.

Contributie ISACA (verlenging lidmaatschap)

Voor verlenging van het ISACA-lidmaatschap ontvangt u een factuur van ISACA Headquarters. U kunt die factuur helaas alleen voldoen aan ISACA Headquarters, als hiervoor bescherven.

Voor actuele informatie omtrent de bedragen en de betalingen kunt u via e-mail contact opnemen met de penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of surfen naar www.isaca.org.

Uw lidmaatschap moet vooruit betaald worden voor één kalenderjaar. Als u op 1 april van het jaar niet betaald hebt, wordt u automatisch verwijderd uit de (leden-)administratie(s) van ISACA Headquarters. ISACA NL Chapter beschikt dan niet langer over uw gegevens.

Verlengen certificatie(s)

Naast de contributie betaalt u jaarlijks een bedrag voor de verlenging van een certificatie (CISA, CISM, CGEIT en/of CRISC). Deze kosten worden op de jaarlijkse factuur van ISACA Headquarters aan u in rekening gebracht. Het verlengen van de eerste en tweede certificatie kost $45 voor leden van ISACA, en $ 85 voor niet-leden. Het verlengen van de derde en vierde certificatie kost $ 25 voor leden en $ 50 voor niet-leden.

Voor nadere gegevens over het certification program verwijzen wij u naar www.isaca.org.