Aanmelden als vrijwilliger

Het volbrengen van onze missie en doelstellingen slaagt alleen bij de inzet van vrijwilligers. ISACA Netherlands Chapter is van oudsher een vereniging voor en door haar leden en doordat wij jaarlijks groeien in ledenaantallen is het van groot belang om een goed werkende vrijwilligersorganisatie te hebben. Wij zoeken doorlopend leden die zich willen inzetten in een van de werkgroepen/commissies van ISACA Netherlands Chapter. Heb jij kennis en ervaring in een van onderstaande onderwerpen? Meld je dan aan!
Voer uw voornaam in
Voer uw achternaam in
Voer een geldig emailadres in
Kies een optie
Heb jij een onderwerp waarvoor jij je wilt inzetten binnen ISACA maar staat deze er niet tussen? Meld je dan toch aan. Samen kijken we of jouw onderwerp tot uitvoering gebracht kan worden. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen via vrijwilligers@isaca.nl. Direct aanmelding kan via het formulier.

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining