Aanmelden als Lid

U kunt zich op twee manieren aanmelden als lid van ISACA:

 

1: Online aanmelden via isaca.org:

 

Als u zich on-line aanmeldt via het isaca.org inschrijfformulier krijgt u automatisch een korting van $ 20.00. U bent dan onmiddellijk lid van Isaca in Amerika en u hebt recht op alle voordelen van het lidmaatschap. De melding van inschrijving van ISACA Headquarters aan het ISACA NL Chapter kan meerdere weken duren. Meestal geldt dat als u zich na 1 oktober van het kalenderjaar aanmeld als nieuw lid u automatisch lid wordt tot het eind van het jaar erop. Van 1 oktober tot 31 december heeft u dan feitelijk een gratis lidmaatschap.

 

2: Aanmelden via ISACA Headquarters:

U kunt zich schriftelijk aanmelden bij het ISACA Headquarters in de USA. Het aanmeldingsformulier vindt u op de website www.isaca.org. U kunt ook een aanmeldingsformulier aanvragen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het ingevulde aanvraagformulier moet geretourneerd worden aan:

ISACA Membership Services
3701 Algonquin Road, Suite 1010
Rolling Meadows, Illinois 60008
USA

Faxen kan ook en wel naar: +1.847.253.1443

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining