Breukelen, 2-9-19 = VOL

Breukelen, 2-9-19 = VOL

Beginnend op 02-09-2019 Sla op in uw agenda

Categorieën: Round Tables

Het maximale aantal deelnemers voor de Round Table Breukelen van 02-09-2019 is bereikt. Inschrijven is niet meer mogelijk. 

Onderwerp: In control met Security Operations
Sprekers: Tiennot van Dilst & Job Joosten

De eerste Round Table na de zomerstop belooft een interactieve sessie te worden!

Thema Tiennot van Dilst: 
Er zijn talloze Security diensten en oplossingen op de markt. Nieuwe technologieën onder meer op basis van Machine Learning / AI ontwikkelen zich razend snel en betekenen een opmaat voor next generation Cyber Defense. Hoe verhouden deze zich t.o.v. van elkaar en hoe kunnen ze bijdragen om aan te tonen dat u in control bent?

Tiennot van Dilst, CISSP, CEH, CIPP/e, is CTO bij Cert2Connect en spreekt in deze roundtable vanuit zijn lange werkervaring als onder meer Ethical Hacker, Security Officer en Risk & Compliance Consultant. Tiennot geeft zijn praktische visie over de invulling van deze ontwikkelingen en hoe u ze optimaal kunt inzetten binnen Security Operations voor Cyber & Cloud Security best practices.

Thema Job Joosten: 
Een succesvol Security Operation Center bouw je met de ingrediënten kennis, samenwerking, ervaring, processen en de juiste tools. Maar hoe toon je dat aan, hoe leg je processen en procedures vast en hoe maak je die meetbaar? Kernwoorden zijn Lean, Agile, Scrum en kiezen voor de juiste frameworks.

Job Joosten (MSIT) is teammanager van het Cyber Defense Center van de Volksbank en is ervaren met het opbouwen en optimaliseren van Security Operation Centers in meerdere organisaties.

Maandag 2 september 2019
Van der Valk Hotel Breukelen
inloop: 18:00 uur met brood buffet
aanvang: 18:30 uur tot ca 20:00 uur

2019-09-02 18:30:00
2019-09-02 20:00:00