Breukelen, 1-4-2019: Big Data Hunting for CyberThreats

Breukelen, 1-4-2019: Big Data Hunting for CyberThreats

Beginnend op 01-04-2019 Sla op in uw agenda

Categorieën: Round Tables

Onderwerp: Big Data Hunting for Cyber Threats
Spreker: Richard Hensen, CISA, CISSP en Security SME bij Splunk

Tijdens de presentatie wordt besproken hoe men Big Data kan gebruiken voor Cyber Threat Hunting. Onderwerpen die aan bod komen zijn: een apt use case, de benodigde data, de verschillen tussen incident response en threat hunting, pyramid of pain, Mitre Att&ck framework, Diamond model en hoe men Threat Hunting aanpakt. De presentatie wordt afgesloten met een demonstratie van een korte specifieke Threat Hunting use case, inclusief het opstellen van de hypothese, het uitvoeren van het onderzoek, de validatie van de uitkomst en hoe dit te operationaliseren is. Dit alles op basis van reële aanvalstechnieken en Big Data.

maandag 1 april 2019
Van der Valk Hotel Breukelen
inloop: 18:00 uur met brood buffet
aanvang: 18:30 uur tot ca 20:00 uur

Inschrijven
2019-04-01 18:30:00
2019-04-01 20:00:00

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining