YoungProfs: Cybersecurity Rijksoverheid

Beginnend op 20-03-2019 Sla op in uw agenda

Categorieën: Derden

Young Professional event Cybersecurity Rijksoverheid

Cybercriminaliteit is aan de orde van de dag binnen de Rijksoverheid. DDosaanvallen, phishing mails en ransomwarebesmettingen is een greep uit de aanvallen waar de Rijksoverheid mee te maken heeft. De afgelopen jaren is het onderwerp onder een vergrootglas komen te liggen en zijn er een tal van rapporten verschenen die direct of indirect met cybercriminaliteit te maken hebben. Maar wat doen rijksoverheidsorganisaties daadwerkelijk om cybercriminaliteit en aanvallen te detecteren?

Tijdens het evenement wordt het onderwerp cybersecurity vanuit meerdere kanten belicht. We zullen in een interactieve workshop onder leiding van het NCSC gaan kijken welke cyberdreigingen er spelen en waar de rijksoverheid zich in te toekomst tegen zal moeten wapenen. Het SOC van de Belastingdienst laat ons zien hoe zij actieve phishing aanvallen en misbruik van hun domeinen detecteren.

We hopen je van harte te mogen ontmoeten in Den Haag. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wil je deze bijeenkomst niet missen, wacht dan niet met inschrijven.

Young Professionalscommissies van PvIB, NOREA en ISACA

Datum: woensdag 20 maart 2019 
Tijd: 15:00 – 18:00 uur
Locatie: Auditorium, Ministerie Justitie en Veiligheid, Turfmarkt 147, 2511 DP Den Haag 
de locatie ligt 3 minuten lopen van het NS station.

PE punten: 2

Aanmelden kan via: activiteiten@pvib.nl

Inschrijven


2019-03-20 15:00:00
2019-03-20 18:00:00