Assen 17-10-2018: Werkplek 2020

Assen 17-10-2018: Werkplek 2020

Beginnend op 17-10-2018 Sla op in uw agenda

Bij Hotel Van der Valk Assen Balkenweg 1, 9405CC Assen, Nederland

roundtables@isaca.nl

Categorieën: Round Tables

Onderwerp: WERKPLEK 2020, werken we straks allemaal 100% in de Cloud of niet?
Sprekers: Rinie Huijgen en Wesley Haakman

In deze sessie nemen Rinie Huijgen en Wesley Haakman van Intercept u mee naar de werkplek anno 2020 aan de hand van hun ervaringen in reeds uitgevoerde projecten en met behulp van enkele life demo’s!

Wordt er straks gewerkt op meerdere typen devices zonder dure Citrix licenties vanaf iedere (mobiele) plek waar dan ook?
Maar die Legacy software dan, nog gebouwd in JAVA of .NET omgeving, is die ingepakt in HTML5 en kan die nog mee tot ‘end of life’?
En hoe weet ik zeker dat die vertrouwelijke (persoons)gegevens niet buiten Europa worden opgeslagen?
Hoe is de back-up en recovery geregeld? En kan ik ook mult-tenant werken, oftewel met een mix van Microsoft Azure, Amazon en Google Cloud?

Veel vragen waar menig organisatie, en beleidsmakers zoals IT Manager, IT architect, Security Officer, Privacy Officer, Functionaris Gegevensbescherming, IT Auditor zich op dit moment op orienteert of misschien zelfs al druk mee bezig is.

Over de sprekers:
Rinie Huijgen is CTO en mede-eigenaar van Intercept, het eerste Nederlandse bedrijf (en wereldwijd 1 van de 22) dat de status van Microsoft Azure Expert Managed Service Provider (MSP) heeft gekregen. De Azure Expert MSP status wordt alleen toegekend aan de meest ervaren organisaties op het gebied van Microsoft Azure. Bedrijven die worden erkend als Azure Expert MSP zijn in staat om op grote schaal en in complexe situaties bedrijfsoplossingen op Azure leveren.

Wesley Haakman is senior Azure consultant en Security Officer bij Intercept en heeft zich, onder andere, gespecialiseerd in beveiligingsvraagstukken en oplossingen voor opdrachtgevers die zijn of willen gaan overstappen naar de Microsoft Azure Cloud.

2018-10-17 18:30:00
2018-10-17 20:00:00