Round Table 21 januari 2015 Regio Zuid

Round Table 21 januari 2015 Regio Zuid

Beginnend op 21-01-2015 Sla op in uw agenda

Bij Hotel van der Valk te Eindhoven Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven, Nederland

roundtables@isaca.nl

Categorieën: Round Tables

Auditors en de nabije Toekomst

We beginnen het jaar met een vooruitblik. In deze roundtable zal Jurgen van der Vlugt schetsen wat volgens hem de IT-, IT-audit- en security-innovaties zijn waar we ons dit jaar mee bezig zullen gaan houden. Sommige zaken zullen we misschien vooral in het nieuws zien en zullen onze eigen organisaties nog niet heel erg raken, maar u kunt er wel al vragen over krijgen. Dan kunt u beter weten waar het over gaat dan met de mond vol tanden staan… Andere zaken zullen vast wél al dagelijkse kost worden – te meer reden om te weten wat eraan komt.

Voor het roundtable-discussieaspect bij deze wel het verzoek rond de jaarwisseling eens bij uzelf te rade te gaan wat uw onderwerpen zouden zijn, zodat we in gezamenlijkheid tot een afgewogen beeld kunnen komen.

Ir.drs. J. van der Vlugt RE CISA CRISC (i.e., Jurgen) is momenteel auditor (IT) bij het Internationaal Strafhof en als Maverisk researcher op het gebied van IT- en security-innovaties. Momenteel werkt hij aan een integraal auditframework voor IoT. Hij heeft bijna twintig jaar ervaring in externe en interne IS-audit, -advies en -consultancy rollen bij onder andere KPMG en ABN AMRO Bank. Jurgen is en was lid en voorzitter van een reeks bestuurs- en commissiefuncties bij diverse vakverenigingen en regelmatig auteur van artikelen en blogs, spreker en docent voor innovatie, information risk management en audit.

2015-01-21 18:00:00
2015-01-21 20:00:00