NOREA: Volwassen Informatiebeveiliging = VOL

Beginnend op 04-02-2019 Sla op in uw agenda

Bij Het Oude Magazijn Soesterweg 310F 3812 BH Amersfoort

norea@norea.nl

https://www.norea.nl/contact

Categorieën: NOREA

Deze bijeenkomst is inmiddels vol geboekt; registratie is niet meer mogelijk. 

Het symposium 'Volwassen Informatiebeveiliging' staat in het teken van de recente ontwikkelingen rondom informatiebeveiliging, cyber security en digitale weerbaarheid. In opdracht van NBA LIO is in 2016 een volwassenheidsmodel voor informatiebeveiliging ontwikkeld en nu in samenwerking met NOREA herijkt in een versie 2.0. Dit model geeft op conceptueel niveau inzicht in de informatiebeveiligingsmaatregelen die genomen moeten worden en in de maatregelen die redelijkerwijs verwacht mogen worden op ieder volwassenheidsniveau.


Daarmee geeft het model de Internal Audit afdeling, de RvB en/of directie en toezichthouders goed inzicht in het actuele volwassenheidsniveau en een handreiking met stappen welke hun organisatie nog moet nemen om tot het gewenste volwassenheidsniveau te komen.

Tijdens de bijeenkomst wordt versie 2.0 van het volwassenheidsmodel gepresenteerd en worden de ervaringen met het model vanuit verschillende invalshoeken. Sprekers op het symposium zijn o.a. Jos Nijhuis (tot 2019 co-voorzitter cyber securityraad), Edwin Hummel (ADR), Jacco Jacobs (DNB) en Ton van Rhijn van CZ Groep. De deelnemers aan de bijeenkomst ontvangen een hardcopy exemplaar van de publicatie. Het model zal worden nagestuurd en is dan ook via NBA.nl/lio en NOREA-website beschikbaar.

Belangstellenden zijn vanaf 14.30 uur van harte welkom voor registratie en koffie of thee. Het programma begint om 15.00 uur en wordt rond 17.15 uur afgesloten met een aansluitende borrel.

Voor het bijwonen van deze bijeenkomst worden geen kosten in rekening gebracht.

Inschrijven

2019-02-04 14:30:00
2019-02-04 17:30:00