Round Table 20 november 2017

Beginnend op 20-11-2017 Sla op in uw agenda

Bij Hotel van der Valk te Eindhoven Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven, Nederland

roundtables@isaca.nl

Categorieën: Round Tables

Onderwerp:  Informatiebeveiliging en Privacy, zoeken naar een nieuw evenwicht
Spreker: Rien Hommes 

Privacy en Informatie Beveiliging zijn per mei 2018 tot elkaar veroordeeld. Privacy staat in de schijnwerpers met de nieuwe regelgeving die voor de 28 EU landen geldt. Maar eigenlijk is privacy regelgeving slechts een onderdeel van de veel bredere Informatiebeveiliging die we al jaren toepassen zonder al te veel wettelijke regels. Hoewel: er is ook een wet aangenomen over cybercriminaliteit. In het geweld van de EU-privacyregels is deze wet totaal ondergesneeuwd.

Rien Hommes, hoofd Risk Advisory Services van RSM Nederland zal op deze actualiteiten ingaan. Hij gaat op zoek naar nieuw evenwicht tussen informatiebeveiliging, privacy wetgeving en cybercrime. Hoe meten we de effectiviteit van de beveiliging en privacy in de praktijk? Het moet toch meer zijn dan afvinken of aan de juridische eisen is voldaan?

datum: maandag 20 november 2017
locatie: Hotel van der Valk Eindhoven
aanvang: 18.30 uur tot ca 20.00 uur

De zaal is open vanaf 18:00 uur. Voor een broodjesbuffet wordt gezorgd.

2017-11-20 18:30:00
2017-11-20 20:00:00

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining