Round Table 20 maart 2017

Round Table 20 maart 2017

Beginnend op 20-03-2017 Sla op in uw agenda

Bij Hotel van der Valk te Eindhoven Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven, Nederland

roundtables@isaca.nl

Categorieën: Round Tables

Spreker: Krijn Kalma
Onderwerp: Managementaspecten van Cyber Security

Welke associatie roept Cyber Security bij u op? 'Technische specialisten'; is dat de eerste gedachten die bij u bovenkomen.

Dat is niet verwonderlijk, want Cyber Security gaat alleen over het beschermen van gebruikers en gegevens op de digitale snelweg,

Cyber Security heeft ook veel proces- en managementaspecten. Het succes van Cyber Security hangt in hoge mate af van de kwaliteit van het management. In deze Round Table wordt het verband gelegd tussen de techniek en management. Aan de hand van concrete voorbeelden wordt geïllustreerd welke rol het management heeft in de Cyber Security van een organisatie.

In het laatste deel van de lezing wordt dieper ingegaan op de rol van auditing. Welke aspecten moeten daarin meegenomen worden om een uitspraak te kunnen doen of de organisatie voldoende weerbaar is tegen een eventuele cyber aanval.

Deze presentatie is een belangrijke stap in het ontwikkeltraject van een trainingsmodule voor auditors van ISACA Chapter Nederland. Om dat doel te bereiken wordt de inbreng van de deelnemers van de Round Table nadrukkelijk op prijs gesteld. Het chapter bestuur is van mening dat de leden van chapter Nederland ondersteund worden in hun beroepspraktijk als zij een basiskennis hebben van Cyber Security. De trainingsmodule is gebaseerd op CSX foundation en is daarmee een uitstekende voorbereiding voor het behalen van dat certificaat.

 

datum: maandag 20 maart 2017
locatie: Van der Valk Eindhoven
aanvang: 18.30 uur tot ca 20.00 uur

De zaal is open vanaf 18:00 uur. Voor een broodjesbuffer wordt gezorgd.
Let op: is de button 'inschrijven' niet meer zichtbaar op de site, dan kunt u zich eventueel aanmelden voor een plek op de wachtlijst via roundtables@isaca.nl. 

2017-03-20 18:30:00
2017-03-20 20:00:00